Volg ons ook via:

 

Kwalitatieve dienstverlening

Het kantoor beschikt vanzelfsprekend over een geldige auditverklaring. Dit betekent dat de organisatie van ons kantoor op de onderdelen "Intake", "Uitvoering" en "Administratie" is gecontroleerd door een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende auditor. Bij die controle is vastgesteld dat het kantoor steeds voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.

In de loop der jaren heeft het kantoor zich ontwikkeld tot een gedegen en volledig geautomatiseerde onderneming, waarbij tegelijkertijd grote waarde wordt gehecht aan persoonlijke aandacht voor de cliënt (en diens onderneming).

LUIJTEN ADVOCATEN heeft daarbij bewust gekozen voor een zodanige omvang dat de beoogde doelstelling kan worden gerealiseerd.

Wie zijn wij ?

Mr E.R.Th.A. Luijten

r. luijten

Mr E.R.Th.A. Luijten is de oprichter van het kantoor, familierechtspecialist én Mediator ! Hij is een officieel erkend specialist op personen- en familierechtgebied en behandelt onder meer veel echtscheidingen, waaronder ook internationale gevallen. Tevens lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (lid VFAS)


Mw. Mr V.C.C. Luijten

Valerie Luijten

Mr Valerie Luijten is sinds augustus 2009 als advocaat werkzaam bij Luijten Advocaten. Met uitstekende studieresultaten bij de Universiteit van Maastricht is zij enthousiast gestart als 3e generatie Luijten Advocaten. Behalve juridisch sterk, is zij ook zeer sociaal bewogen, hetgeen met name in familiekwesties goed van pas komt.


Mw. Mr E. Frins

Ellen Frins

Mr Ellen Frins is sinds 2010 advocaat en sinds februari 2017 werkzaam bij Luijten Advocaten. Na haar studie Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht heeft zij de Master Strafrecht gevolgd en aansluitend de Togamaster waarbij zij zich tevens in het civiele recht verdiepte. Mr Frins houdt zich met name bezig met huurrecht, strafrecht en jeugdrecht.


Secretariaat

De ondersteunende secretariële afdeling bestaat uit 2 secretaresses (Grace en Nadine), die accuratesse en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel voeren.

Kortom, bij Luijten Advocaten kunt U rekenen op kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

secretaresses

 

Luijten Blog


Straatverbod

Wanneer kun je een straatverbod vragen en welke stappen moet ik hiervoor ondernemen ?

lees meer »


Juridisch nieuws


Wat te doen met eigendommen van kinderen bij een echtscheiding

Indien een echtpaar in gemeenschap van goederen getrouwd is dan zal bij een echtscheiding de huwelijksgoederengemeenschap verdeeld moeten worden. In beginsel dient dat bij helfte gedaan te worden. Als er minderjarige kinderen zijn met eigendommen zoals een spaarrekening, dan vallen die eigendommen echter niet in de huwelijksgoederengemeenschap van de ouders.

lees meer »