Volg ons ook via:

 
Luijten Advocaten in de Top 20 advocatenkantoren op Facebook
geplaatst op 22 januari 2014 in thema "Luijten Blog"

De helft van de grote advocatenkantoren in de Top 50 van de advocatuur blijkt geen Facebook-pagina te hebben. Dit is echter geen verassing; onderzoek van KPMG toont aan dat 52% van de ondernemingen Facebook links laat liggen. Ook de kleinere advocatenkantoren weten niet echt raad met Facebook. Er zijn echter uitzonderingen.

De Top 20 van populairste advocatenkantoren geeft namelijk een ander aangezicht. Hoewel Simmons & Simmons de meeste likes heeft en daarmee op nummer 1 staat, bevinden zich in de top-10 maar liefst vijf kleine kantoren. Dit betekent dat een aantal kleine kantoren een plek weet te bemachtigen op Facebook, waar in principe iedereen gelijk is. Grote gevestigde namen blijken geen garantie voor succes op het social media-kanaal. Wij zien dan ook graag dat onze naam de Top 20 heeft bereikt! In de onderstaande link kunt u doorklikken naar de Top 20.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=496375413815653&set=a.336703576
449505.76796.146841305435734&type=1&theater


Facebook wordt door steeds meer kantoren gebruikt om contact te onderhouden met klanten en studenten, maar bijvoorbeeld ook om binnen de eigen kring te communiceren. Het communiceren via Facebook levert naast een stukje naamsbekendheid daarom ook vooral plezier op.

« naar artikeloverzicht
 

Luijten Blog


Straatverbod

Wanneer kun je een straatverbod vragen en welke stappen moet ik hiervoor ondernemen ?

lees meer »


Juridisch nieuws


Meer mensen in de schulden, maar minder in de schuldsanering

Minder mensen worden toegelaten tot de schuldsanering. Door een nieuwe interpretatie van een deel van de wet, komen mensen minder snel in aanmerking, maar er zijn ook minder aanvragen, zegt de Raad voor Rechtsbijstand. Het orgaan vindt het opmerkelijk dat het aantal aanvragen voor de schuldsanering bij de rechter daalt, terwijl de schuldenproblematiek juist toeneemt.

lees meer »