Volg ons ook via:

 

VACATURE: advocaat-partner

bij voorkeur: personen- en familierecht, erfrecht, arbeidsrecht en/of ondernemingsrecht

In verband met de naderende pensionering van Mr E.R.Th.A. Luijten is ons kantoor op zoek naar een advocaat-partner, bij voorkeur met kennis van en ervaring met het personen- en familierecht, erfrecht, arbeidsrecht en/of ondernemingsrecht, die per september 2019 bij ons en samen met ons een eigen praktijk wil voeren.

Luijten Advocaten is een gedreven advocatenkantoor met een menselijk gezicht. Wij zoeken een advocaat die qua persoonlijkheid past bij het karakter van ons kantoor, dat wij zelf omschrijven als informeel, zowel commercieel als sociaal, hard werkend maar met oog voor een prettig werkklimaat. Wij staan particulieren en bedrijven bij op diverse rechtsgebieden, waarbij de nadruk ligt op het personen- en familierecht. Ons kantoor kiest bewust voor dienstverlening vanuit een kleinere setting. Daardoor is het contact tussen cliënt en advocaat persoonlijk en direct.

Ben jij ambitieus en enthousiast en wil je ons team komen versterken?

De advocaat die wij zoeken heeft:

  • minimaal 3 tot 4 jaar werkervaring als advocaat, bij voorkeur op het gebied van het personen- en familierecht (lidmaatschap vFAS is een pré), erfrecht, arbeidsrecht en/of ondernemingsrecht;
  • een ondernemende instelling met ambitie;
  • goede sociale vaardigheden;
  • gedrevenheid;
  • de wil om verder te groeien.

Bij interesse graag uw sollicitatie en CV sturen aan mw. mr. V.C.C. (Valerie) Luijten:

per post: Ruys de Beerenbroucklaan 16
6411 GB Heerlen

of per e-mail: v.luijten@luijtenadvocaten.nl
 

 

 

Luijten Blog


Straatverbod

Wanneer kun je een straatverbod vragen en welke stappen moet ik hiervoor ondernemen ?

lees meer »


Juridisch nieuws


Wat te doen met eigendommen van kinderen bij een echtscheiding

Indien een echtpaar in gemeenschap van goederen getrouwd is dan zal bij een echtscheiding de huwelijksgoederengemeenschap verdeeld moeten worden. In beginsel dient dat bij helfte gedaan te worden. Als er minderjarige kinderen zijn met eigendommen zoals een spaarrekening, dan vallen die eigendommen echter niet in de huwelijksgoederengemeenschap van de ouders.

lees meer »